Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Jak psát článek

Nic vám nebrání přispívat na náš web články, reportážemi z návštěvy zajímavých měst, komentáři a podobně. Poradíme vám, jak na to.

Jak založit článek

Po kliknutí na odkaz Vlož článek zadejte jeho název, perex (to je krátký úvod, který bude uveden na titulce) a poté klíčová slova související s článkem, oddělená čárkami. Jako autora uveďte sebe (funguje našeptávač) a můžete přidat i dalšího uživatele, který se na tvorbě podílel po kliknutí na položku přidej další.

Jak vložit nový článek

Vložení oddílu

Tvorba článku probíhá vkládáním jednotlivých oddílů (odkaz vlevo dole Vlož nový oddíl). Mezi oddíly jsou tři formáty textu a dva formáty obrázků - velké na celou šířku nebo malé - třetina šířky. Po vložení (například) textu klepněte vpravo na ikonku tužky a můžete zadávat text, vkládat obrázky apod.

Vložit oddíl

Formátování textu

Pro tvorbu článků jsme nezvolili obvyklý “wysiwyg” editor, zanechává totiž zaplevelený kód, se kterým je špatná domluva. Místo toho používáme přímé formátování. Ve spodní části okna pro vkládání textu si všimněte položky Nápověda k formátování textu, která funguje následovně:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_
**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne: Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Postupně vkládejte jednotlivé odstavce textu a obrázky. Oddíly můžete snadno mazat a přesouvat - nabídky se objeví po klepnutí na modrou ikonku s tužkou vlevo.

Operace s oddílem

Odeslání ke kontrole

Jakmile budete hotovi, zvolte ve spodní části edituj a položku Hotov přepněte do Ano. Tím článek odešlete redakci ke kontrole a publikování.

Odeslání ke kontrole

Již nyní plánujeme další oddíly pro vkládání EMBEDů z YouTube či Vimeo, snadné vkládání filmových záběrů, DVD coverů, v plánu máme usnadnění přesunu oddílů a mnohá další vylepšení.

Texty prochází před publikováním jazykovou kontrolou i kontrolou formátování, pokud si nebudete vědět rady, nevadí, článek upravíme do finální podoby za vás.

Bodování

Bodování článků je individuální, od desíti do sta bodů, v případě zdařilých reportáží i více :)


Realizační tým Filmova místa.cz a Movieloci.com

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Steev

Hodnocení: 76313

Mé filmy a seriály (73)

Moje místa (3487)

Mé nálezy (3165)

Vyfotil jsem (3717)

Nejaktivnější uživatelé

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.27