Menu

Vetřelec: Covenant „Ve vesmíru váš řev nikdo neuslyší“

Vetřelec: Covenant „Ve vesmíru váš řev nikdo neuslyší“

Ridley Scott se opět vrací do fantastického světa, aby prozkoumal jeho temná zákoutí a přinesl nové děsy, které zrychlí tep nejednoho fanouška nejstrašlivějšího mimozemského monstra.

Na palubě vesmírné lodi Covenant panuje hluboké ticho. Posádka a další dva tisíce duší na palubě průkopnického plavidla jsou v hluboké hibernaci. Na seznamu kosmické lodi Covenant jsou páry a tucty embryí, která pomohou založit novou kolonii. Všichni cestující jsou pod ochranou lodní posádky ve složení kapitán Jacob (James Franco) a jeho ženy Daniels - vedoucí osídlovacích operací (Katherine Waterston); zástupce velitele Christopher Oram (Billy Crudup) a jeho ženy - bioložky Kariny (Carmen Ejogo); piloti - bouřliváci Tennessee (Danny McBride) a Farisová (Amy Seimetz); bezpečnostní šéf seržant Lope (Demián Bichir) a jeho zástupce seržant Hallett (Nathaniel Dean).

Posádka je nucena přistát na jiné planetě (foto: CinemArt)

Spolu s nimi je na lodi Covenant věrná a loajální umělá bytost Walter (Michael Fassbender), která zůstává na stráži, zatímco jsou ostatní cestující zavřeni v kryoschránkách. Loď směřuje za vytouženým domovem nové lidské kolonie, vzdálené planetě Origae-6 na opačné straně galaxie.

Vyděsit diváka je stále těžší, dodává Scott (foto: Cinemart)

Klid končí, když výbuch blízké hvězdy roztrhne energetické plachty Covenanta, nehoda vyústí v tucty obětí a výrazně změní směr celé mise.

Vetřelec se vrací: bude ještě děsivější? (foto: CinemArt)

Přeživší členové posádky brzy objeví jiný svět, neprozkoumanou planetu, která se zdá být neporušeným rájem. Zdánlivý eden je však ve skutečnosti temnou a smrtící realitou. Tváří v tvář strašné hrozbě, která přesahuje jejich představivost, se napadení průzkumníci musí pokusit o trýznivý útěk.

"Doufám, že film lidi dost zneklidní, snad rozproudí krev v žilách a spustí pěkné bušení srdce," říká režisér snímku Ridley Scott "A těším se, že vám z toho vyschne v krku a nebudete schopni odtrhnout oči od obrazovky. Lidi doopravdy vyděsit je poměrně obtížné, ale můžeme jim aspoň přinést noční můry. A to je dobrá věc."

Premiéra snímku proběhne v českých kinech 18. května 2017

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.08