Menu

Jiří Vejdělek natáčí novou komedii Tátova volha

Jiří Vejdělek natáčí novou komedii Tátova volha

Na konci srpna se v Kouřimi začal natáčet nový český film Tátova volha. Režisér Jiří Vejdělek a producent Tomáš Hoffman se spolu setkali již při vzniku známých komedií Ženy v pokušení a Muži v naději. Natáčení potrvá do konce září a proběhne v atraktivních lokacích: Filmový štáb bude například k vidění v jabloňovém sadu na statku Štampach na Kokořínsku.

Eva (Eliška Balzerová) je kostýmní výtvarnice, bonvivánka a manželka šarmantního Ludvíka, který však velmi nečekaně a bez rozloučení umře. Tak nečekaně, že jí nestačí říct, že kromě jejich společné dcery Terezy (Tatiana Vilhelmová) měl ještě stejně starého nemanželského syna. To alespoň naznačují pečlivě ukryté dopisy, které Tereza náhodou objeví. Eva je rozhodnutá nečekané odhalení velkoryse ignorovat. S Ludvíkem si vždycky všechno říkali, o svých milencích a milenkách měli vzájemně přehled, a kdyby nějaký nemanželský syn existoval, určitě by o něm věděla jako první. Tereza, které se vlastní život sype pod rukama, se k přízraku tajemného nevlastního bratra upne. Přemluví svoji matku, aby se společně vydaly po stopách Ludvíkových milenek (Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová) a zjistily o jeho tajemství víc. Na cestu vyrážejí Ludvíkovým veteránem Volha GAZ 21.

Jiří Vejdělek krátce přibližuje svůj nový film: "Tátova volha je vlastně taková cesta po ženském osudu. Emotivní střídá komické, dramatické se často mění v úsměvné a naopak. Podobně jako kdysi ve Václavovi i tady rozhýbávají děj vypjaté rodinné vztahy a mně stejně jako tentokrát láká možnost silným příběhem oslovit diváky a dát šanci velkým hereckým osobnostem, aby zazářili při ztvárnění skvěle napsaných charakterů."

První klapka natáčení

Výzvou pro Jiřího Vejdělka bylo setkání se špičkovými hereckými osobnostmi: „Přiznávám, že do režie Tátovy volhy jsem se pustil ze žárlivosti. Přeci jsem nemohl připustit, aby nějaký jiný chlap měl šanci obsadit takové talentované a krásné dámy jakými jsou Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová nebo Emilia Vášaryová a užívat si to s nimi potom na place. A to nemluvím o ústřední dvojici matky a dcery, kterou jsem nabídl Elišce Balzerové a Tatianě Vilhelmové.“

V dalších rolích se představí: Martin Myšička v roli manžela Terezy, Boleslav Polívka v postavě nejlepšího kamaráda Ludvíka, dále diváci uvidí Janu Plodkovou či Václava Neužila.

Natáčení, které potrvá do konce září, proběhne v atraktivních lokacích. Filmový štáb v čele s kameramanem Vladimírem Smutným bude například k vidění v jabloňovém sadu na statku Štampach na Kokořínsku.

Film bude mít premiéru 8. března 2018

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.25