Menu

Vánoční příběh Přání k mání okoření kouzla a laskavý humor

Vánoční příběh Přání k mání okoření kouzla a laskavý humor

Zamilovaný puberťák Albert žije se svými rodiči v lázeňském městě, kterému vévodí vyhlášený mezinárodní hotel se sebestředným hoteliérem Bosákem v čele. Chlapec se snaží získat srdce svojí lásky a uklidnit rodinný spor. Naštěstí si za dobrý skutek může vymyslet jedno přání, které mu slíbí splnit Kouzelný dědeček. Jenže jak s kouzelným přáním co nejlépe naložit, když mu ho chce kdekdo vyfouknout? A dá se vůbec žít bez kouzel?

Režisér Vít Karas upozorňuje: „Nejsou tu hrady, draci, princezny ani princové. Přání k mání je prostě vánoční příběh s trochou kouzel. Pro mě je to návrat k filmům, jakými byl třeba Pan Tau nebo Lucie postrach ulice.“

Foto: Česká televize

Albertovy rodiče, varietní kouzelníky hrají Jitka Čadek Čvančarová a Martin Myšička, svérázného boháče Vítězslav Jandák, který se po letech vrací k pohádkové roli.

Foto: Česká televize

Mezi dalšími herci se představí Petra Blesáková, Jan Vondráček, Simona Babčáková, Ivan Romančík, Marian Slovák, Lukáš Latinák, Milan Šteindler, Zuzana Onufráková, Jan Přeučil, Vanda Hybnerová, Václav Neužil, Václav Chalupa, Marika Procházková, Lukáš Příkazský. Role dětských hrdinů hrají Filip Antonio, Lukáš Březina, Michaela Pecháčková a Jan Maršál.

Foto: Česká televize

Film vznikl v československé koprodukci a natáčel se v lázeňském prostředí Karlových Varů. Právě tam Česká televize během mezinárodního filmového festivalu představila ukázky z této netradiční vánoční pohádky.

Premiéra snímku je naplánovaná na 7. prosince 2017

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.01