Menu

Autorka rodinných komedií Poledňáková se vrhla na kriminální žánr

Autorka rodinných komedií Poledňáková se vrhla na kriminální žánr

Od podzimu až do poloviny ledna se v Karlových Varech a v Chebu natáčel snímek Ten, kdo tě miloval podle stejnojmenného románu Marie Poledňákové. Režie se ujal Jan Pachl, v hlavní roli si diváci užijí Hynka Čermáka, který bude mít nezvykle dlouhé vlasy.

Vanda Kalinová žila spokojený život na lázeňském maloměstě. Pak ale zasáhl krutý osud, její muž umírá při autonehodě a ona se musí, po ztrátě svého manžela, elitního vyšetřovatele Kpt. Kaliny (Pavel Řezníček), postavit celému světu a udržet rodinu pohromadě. Vanda se tak spolu se svými dětmi a tchýní vydává po stopách temných tajemství, která vedou nejen k nejmocnějšímu muži kraje, ale i do její vlastní minulosti. Poznání nových skutečností může ohrozit vše, co miluje. V pátrání jí také pomáhá lehce nepraktický praktický lékař v podání Hynka Čermáka.

Z natáčení filmu Ten, kdo tě miloval (Foto: Česká televize)

V připravovaném filmu si zahraje hotel Riverside v Březové u Karlových Varů, v Chebu si filmaři nenechali ujít vyhlášené vánoční trhy. Točilo se rovněž v okolí Cínovce, Božího Daru, Prahy a v Brandýse nad Labem.

Hynek Čermák tak, jak jste jej ještě neviděli. S dlouhými vlasy (foto: Česká televize)

V hotelu se natáčelo za plného provozu, filmaři se snažili hostům i personálu příliš nepřekážet. Menší potíže nastaly pouze při natáčení ve wellness, kde štáb rušila neustále zapnutá hudba a hotelovému personálu se ji nedařilo vypnout.

Ve filmu si zahrála i skvělá Eva Holubová (Foto: Česká televize)

Mezi herci se představí Hynek Čermák, Eva Holubová, Lukáš Vaculík, Soňa Norisová, Václav Postránecký nebo Lukáš Příkazký. Na obsazení dvou dětských rolí bych vyhlášen konkurz, kterého se zúčastnilo přes sedm set malých uchazečů. Do dětských rolí pak byli vybráni Kryštof Racek a Viktor Antonio. Ve filmu se objeví známá moderátorská dvojice Těžkej Pokondr Miloš Pokorný a Roman Ondráček.

Film Ten, kdo tě miloval se dočká premiéry v listopadu letošního roku.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.87