Menu

Nový Spider-Man se právě teď natáčí v Liberci

Nový Spider-Man se právě teď natáčí v Liberci

Liberecké náměstí se změnilo k nepoznání: spousta filmových kulis bude hostit až do konce Září natáčení jedné nejúspěšnějších komiksových sérií posledních let: Spider-Man.

Děti procházející náměstí Edvarda Beneše v Liberci by mohly zajásat: v dnešních dnech totiž vypadá, jako by se zde chystala velká pouť s ruským kolem a dalšími atrakcemi. Bohužel ale budou zklamané, naopak milovníci filmů zajásají: natáčí se zde totiž další díl komiksového Spider-Mana, jehož předchozí díl – Spider-Man: Homecoming zaznamenal v minulém roce velký úspěch. Ten následující se bude jmenovat Spider-Man: Far From Home, jehož premiéra je naplánovaná na 5. června 2019.

Foto: kacer57

Filmový detektiv kacer57 nám poslal několik fotografií, které zobrazují výstavbu kulis. Není bez zajímavosti, že za pouhých 14 dnů by zde zahraniční produkce měla utratit takřka čtvrt miliardy korun. Samotné město Liberec získá milion korun a na náklady filmařů půjde i oprava části liberecké kašny.

Foto: kacer57

Hlavní hrdina filmu Tom Holland by měl být již na místě a natáčení začne od 17. září pod taktovkou režiséra Jon Wattse, který se postaral i o úspěch předchozího dílu. Filmaři náměstí opustí až 29. září. Severočeská metropole pod Ještědem se zájmu zahraničních filmových produkcí těší stále častěji. V březnu se na místním vlakovém nádraží natáčel historický seriál Carnival Row, v němž si hlavní roli vystřihl herec Orlando Bloom.

Foto: kacer57

Reportáž z místa natáčení najdete na tn.nova.cz, další informace na webu Liberecká drbna.

Komentáře

Neexistují žádné položky.

Komentáře

Jméno(*)
E-mail
Opište kód(*,1)
Komentář(*,2)

*) Údaje označené hvězdičkou a tučným písmem jsou povinné.

1) Pokud se přihlásíte nemusíte vyplňovat některé údaje.

2) Nepřihlášený uživatel nemůže vkládat některé textové prvky - například odkazy.

Chcete-li text v textových polích naformátovat, použijte následující značky:

*Kurzíva* nebo _Kurzíva_

**Tučný text** nebo __Tučný text__

#Nadpis první úrovně

##Nadpis druhé úrovně

Příklad [odkazu](https://filmovamista.cz) na Filmová místa.cz. Vznikne:
Příklad odkazu na Filmová místa.cz.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.29