Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Standa (Pavel Landovský) pracuje ako závozník vo fabrike. Má priateľku Bohunku (Daniela Kolářová), s ktorou sa plánuje presťahovať do domu, ktorý stavia. Bohunka raz stretne pred klenotníctvom, kam sa chodí dívať na šperk, ktorý sa jej páči, Standovho šéfa Ádu (Josef Somr), od ktorého prijme pozvanie na prechádzku. Bohunka s Ádom sa do seba zaľúbia, hoci je Ádo ženatý. Standa čoskoro zistí, že mu je Bohunka neverná a na šéfa sa snaží pripraviť rôzne smrteľné nástrahy, ktoré sa ale minú účinku. Ádo s Bohunkou odchádzajú na chatu, kde sa počas pobytu prejaví medzi nimi vekový rozdiel i rozdielne návyky, ktoré vedú k nedorozumeniam a hádkam. Bohunka s a vyhráža, že odíde preč a keď sa Ádo ráno zobudí, Bohunku skutočne nenájde. V domnelí, že Bohunka odišla predčasne z chaty, ide Ádo do hostinca, kde stretne Standu, ktorý ich celú dobu pozoroval z úkrytu, ktorý si pri chate vykopal. Spolu sa opijú a Ádo privedie Standu na chatu, kde stretnú Bohunku, ktorá z chaty neodišla. Bohunka sa Ádovi prizná, že sa so Standom poznajú. Keď Ádo odíde spať znova sa dajú dokopy. Ádosa vracia k svojej manželke a Standa sa s Bohunkou nasťahuje do postaveného domu. (PC)

Miesta natáčania:
Film sa točil v Ústí nad Labem.

 

2.1.2016sent nalezl lokaci místa natáčení pred fabrikou z filmu Soukromá vichřice.
2.1.2016sent vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred fabrikou z filmu Soukromá vichřice.
31.3.2012jendaharmonika vložil reálnou fotografii k místu natáčení na hrade z filmu Soukromá vichřice.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.81