Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

chocoweed

Nejnovější filmovou tvorbu zastupuje tato posmutnělá komedie. Rozehrává celodenní pošťuchování, které si vyměňují mladičký taxikář a postarší pasažér. Řidič mu totiž nabídl neomezené svezení, aby si tak vykupoval jeho mlčení - stačila chvilka nepozornosti, aby drobně naboural do cizího auta. Podařený cestující jej pak nutí k ježdění z místa na místo, nejlépe pak z jednoho konce Prahy na druhý. Je cenné, že autoři nepodlehli pokušení vytvořit jednorozměrnou humoresku a jednotlivé postavy i situace, jimiž procházejí, obohatili o další významové okruhy, které se na výchozí téměř "bakalářský" příběh postupně nabalují. Když už pro nic jiného, aspoň se dočkáme stále podrobnějšího rozkrývání ústředních postav, jejich zdánlivá jednoznačnost, rýsující se na počátku, se pozvolna rozplývá. Pražský taxikář Jarda (Jan Dolanský) má dnes narozeniny a chce si je opravdu pořádně užít. Všechno má pěkně naplánované a pod kontrolou - tak jako zatím všechno v životě. S každým vyjde, všechno zařídí, všichni jsou s ním spokojení. Jarda se prostě "vyzná". Má skvělou manželku, krásný byt, pohodovou práci, novou milenku a spoustu dobrých známostí. Jenže právě dnes nabere do auta konzervativního a zásadového důchodce (Viktor Preiss), který mu během jediného dne dokáže rozložit celý život.

Místa natáčení

Film Všechno nejlepší se odehrává především v Praze.

24.3.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Odjezd daňového kontrolora z filmu Všechno nejlepší!.
20.11.2015honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Jizda Prahou z filmu Všechno nejlepší!.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.57