Menu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Fantastickou komedii o lásce mladé vodnice Jany k nesmělému právníkovi a o tom, jakými možnými způsoby se z vodníka stane člověk, natočil V. Vorlíček v roce 1974.

Dr. Mráček chce Janinu rodinu, nic netušíc o jejím původu, vystěhovat z mokrého domku na Kampě a ten nechat zbourat. Pro poslední dynastii vodníků v Čechách by to ovšem znamenalo jistou záhubu. Musejí proto všemi prostředky zabránit asanaci domu - i kdyby měli dr. Mráčka utopit... (oficiální text distributora)

Místa natáčení:

Film Jak utopit doktora Mráčka se natáčel především v Praze. Dům vodnické rodiny stojí dodnes na pražské Kampě, nyní je z něj restaurace s rybými specialitami. Od dob natáčení se místo změnilo k nepoznání, především byly vykáceny vysoké topoly.

9.4.2024Místo natáčení ulice Hroznová z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách bylo okomentováno.
15.4.2023roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nábřeží s tunelem z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.
24.5.2020szombat78 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Maringotka z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.
1.7.2017Ondra vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vodnický dům na Kampě z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.
1.7.2017Ondra vložil reálnou fotografii k místu natáčení U domu Vodičkových z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.
1.7.2017Ondra vložil reálnou fotografii k místu natáčení Dům rodiny vodníků z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.
13.1.2012cosmicboy okomentoval film Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.
13.1.2012cosmicboy nalezl lokaci místa natáčení na brehu z filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.76