Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

ozzy

Sedm mladých lidí prožívá v průběhu několika dní události, které radikálně ovlivní jejich budoucí život. Rozhlasový moderátor malého pražského rádia Petr se rozchází se svou dlouholetou přítelkyní Hankou. Tu chce získat pro sebe neurotický doktor Ondřej, který dívku už léta pronásleduje svou vtíravou pozorností. Ondřejova manželka Lenka si však odmítá připustit, že by otec jejích dětí mohl zradit jejich úhledný maloměšťácký život. Do osudů obou dvojic zasáhnou i křehká makedonská barmanka Vesna hledající v Čechách ztraceného otce, cynický manipulátor Robert a oddaný milovník marihuany Jakub. Kontrast k osudům osamělých mladých lidí, kteří se více či méně úspěšně pokoušejí vyznat sami v sobě, tvoří Hančini usedlí rodiče a skupinka japonských turistů toužících poznat "typickou" českou rodinu... Příběhy samotářů uprostřed davu, kteří si připadají bezmocně vláčení zlomyslným osudem uvnitř svých ekonomicky pohodlných životů, vyprávějí autoři v tragikomické poloze. (oficiální text distributora)

Místa natáčení:

Film Samotáři se natáčel především v Praze a na Berounsku. Pro hráče Geocachingu doporučuji výbornou cache Samotari, která vás místy natáčení provede.

Co o filmových místech píší tvůrci:

Natáčení filmu Samotáři probíhalo 61 natáčecích dnů, od 25. září do 12. prosince 1999. Poměrně značná délka natáčení byla dána jednak záměrem natočit Samotáře pouze v reálu na nezvykle velkém počtu lokací, ale i snahou, aby každý záběr přesně odpovídal představám tvůrců. Samotáři se točili v místech, která co nejvíce přibližují život v současné Praze. Jedná se v podstatě o místa turisticky i filmařsky opomíjená, silná svým "genius loci". Mezi lokace filmu patřily např. bývalá tovární hala v Karlíně, okolí Hlavního nádraží, Jiráskův most, náměstí Míru, Městská knihovna, domy v Holešovicích u Výstaviště, dům na Spořilově, Letná a Letenské sady ("u Stalina"), Rock Café, La Casa Blue či krematorium ve Strašnicích. (zdroj)

12.1.2021aka vložil místo natáčení Petr po rozchodu k filmu Samotáři.
11.1.2021aka vložil místo natáčení Převlékání za instalatéra k filmu Samotáři.
4.3.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Petr v obležení lehkých žen z filmu Samotáři.
4.3.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ondřejův byt z filmu Samotáři.
30.12.201412jirka vložil reálnou fotografii k místu natáčení Rodinný dům z filmu Samotáři.
30.5.2013roman70 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nemocnica z filmu Samotáři.
2.2.2012Mikulas vložil místo natáčení Petr v obležení lehkých žen k filmu Samotáři.
2.2.2012Mikulas vložil místo natáčení Ondřejův byt k filmu Samotáři.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.98