Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Kiki

1. Kluci to mají lepší
Tři kamarádky z malého městečka na Moravě Jarka, Renda a Lucka chodí do folklórního kroužku. Obzvláště Rendu štve, že místa v cimbálce jsou tam rezervována pouze pro kluky a holky můžou jen zpívat a tancovat. Podaří se jim aspoň kluky pěkně napálit u rybníka a sebrat jim oblečení. Cestou domů si náhodou jako první všimnou požáru u Chytilů a duchapřítomně přivolají pomoc.

2. Jarka má starosti
K Rendě domů přijede na víkend její bratr Václav, který studuje v Brně. Holky se snaží předvést svou dívčí kapelu muzikantovi Mirkovi, který do jejich městečka jezdí na návštěvu k Jarčině sestřenici Krásné Mary. Mirek si je nevyslechne, odjede s Mary raději na chalupu. Holky místo toho zahrají aspoň na místním tržišti, což se nelíbí Rendině mamce. Jarčina starší sestra Broňa se večer chystá za zády rodičů místo do tanečních na diskotéku. Jarka a Renda ji tam stopují až do tanečního sálu.

3. Bajo trio
Renda má podezření, že starý pán z jejich domu dělá ve sklepě něco nekalého. Rozhodnou se ho s Jarkou raději sledovat a zjistí, že soused ve sklepě někoho ukrývá a nosí mu tam jídlo v kastrůlku. Během vystoupení jejich folklórního kroužku pověří hlídáním souseda Lucku. Ta za vydatné pomoci domovnice Macháčkové zjistí, že soused ve sklepě tajně ukrývá neškodného králíka. Zato po vystoupení se Jarka popere s tlustým Ferinem a roztrhne mu kroj.

4. Na výletě
Holky se snaží zkoušet se svou dívčí kapelou, ale ani u Lucky, ani u Rendy doma to moc nejde. Jarka přísahá, že bude chodit k Fredymu zvonit na zvonek u dveří, i když už bude jednou velká, protože pomsta je pomsta. Večer se holky zase chystají stopovat Broňu na diskotéku. Nenajdou ji však ani tam, ani v tanečních. Na víkend je potom vezme Jarčin tatínek na výlet k nim na chalupu a holky se rozhodnou přespat ve stanu za vinohradem pod hradem.

5. Zloděj
U Lucky a Jarky ve třídě se začaly ztrácet peníze. Holky se snaží zloděje odhalit. Jarka má pořád starosti se sestrou Broňou, která se tajně schází s klukem a jezdí s ním i na motorce. Lucce se podařilo přesvědčit basistu Jožina, aby s holkama hrál v jejich dívčí kapele. Jožin souhlasí dokonce s tím, že na vystoupeních bude převlečený za holku.

6. Falešná basistka
Třídní pokladnice Fanča holky upozorní na to, že zlodějem by mohl být jejich spolužák David. Holky na něj nastraží past a přistihnou jej při činu. David se vymlouvá na to, že jeho tatínek je v invalidním důchodu, mají málo peněz a holkám je ho líto. Jdou si ale raději ověřit informaci od Fanči, že Davidův otec pracuje v kulturáku. Jaké je jejich překvapení, že Davidův otec je v kulturáku dokonce ředitelem! Rozhodnou se Davida vytrestat a pořádně mu všechny ve třídě nabančí.Basista Jožin se skutečně nechá namaskovat za holku a takto vzniklé dívčí kvarteto sklidí velký úspěch na podnikové oslavě. Zvou je dokonce do televize a nejvíc se všem líbí právě šikovná basistka - Jožin. Jožinovi ale samozřejmě taková pozornost není po chuti a řekne holkám, že už s nimi dál hrát nebude.

7. Rendin velký den
Renda má strach o svého bratra Václava, který už tři víkendy nepřijel z Brna domů. Rozhodne se proto jít za školu a jet místo učení za bráchou do Brna. Na kolejích zjistí, že Václav tam už půl roku nebydlí, že žije v bytě se spolužačkou Eliškou a navíc spolu čekají dítě. V rozčilení Renda zapomene u Václava tašku s penězi a rozhodne se jet domů stopem. Cestou potká ještě spolužačku Fanču a začnou stopovat spolu. Děvčata donutí zastavit mercedes s vídeňskou poznávací značkou. Po čase si začínají uvědomovat, že řidič není Rakušan a že auto je zjevně kradené. Rendě se u benzínky podaří upozornit na zloděje policii. Následuje divoká automobilová honička po moravském venkově, zloděj je následně dopaden a děvčata pochválena. Mezitím do městečka dorazil Václav, aby řekl rodičům o tom, že s Eliškou čekají miminko.

8. Co s Broňou
U Rendy se chystá svatba Václava a Elišky. Holky přemluví Lucčina taťku, aby jim v jejich trabantu pomohl stopovat Jarčinu sestru Broňu, která po škole jezdívá se svým klukem na motorce na neznámé místo. Jsou potom všechny překvapené, když zjistí, že Broňa jezdívá ke koním a umí na koni dokonce velmi slušně jezdit. Jarka se potom večer Broně přizná, že ji s holkama stopovaly a obě sestry se konečně usmíří.

9. Svatba
U Lucky na dvoře se pilně připravuje svatba Rendina bratra s Eliškou. V den svatby se však nevěsta nedostaví, protože musela nečekaně odjet do porodnice. Václavovi a Elišce se narodil syn. Toho dne jede folklorní soubor autobusem do Brna do televize, vedoucí však nechce holky vzít s sebou, protože nechodily na zkoušky. Holky i s Václavem se rozhodnou jet stopem a k jejich překvapení jim zastaví právě Fredy, kterému chodí pravidelně zvonit na zvonek, mazat kliku povidlím a pod. Konečně se dozvídáme, za co se Fredymu vlastně mstí - kdysi o nich, když byly malé, na jednom konkurzu řekl, že z nich nikdy nic nebude. Fredy se diví, protože holky se mu teď zdají moc šikovné. Holky i s Václavem dorazí pod okna porodnice, po chvíli se k nim připojí i celý soubor, který mezitím taky do Brna dorazil. Všichni společně zazpívají novopečené mamince Elišce.
(Kiki)

Místa natáčení:
Městečko, ze kterého byly holky, si zahrál jihomoravský Mikulov. Natáčelo se také v Brně, kde studoval medicínu Rendin bratr Václav. Kromě toho se v 7. díle, ve kterém se odehrává honička kradeného mercedesu s policií, objeví ještě několik jihomoravských vesnic - kupříkladu Perná, kterou byste našli na Pálavě.

28.3.2024Kocourvbotach schválil místo natáčení na križovatke z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
11.3.2024sasorts nalezl lokaci místa natáčení na križovatke z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
13.2.2024sasorts nalezl lokaci místa natáčení Ulice s kostelem v pozadí z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
13.2.2024sasorts nalezl lokaci místa natáčení Policajt na motorce z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
24.5.2020zdenymajer vložil reálnou fotografii k místu natáčení Záběr na zámek z epizody 5. Zloděj seriálu My holky z městečka.
24.5.2020zdenymajer vložil reálnou fotografii k místu natáčení U vinařského lisu z epizody 5. Zloděj seriálu My holky z městečka.
22.10.2016Martin600 nalezl lokaci místa natáčení drogéria z epizody 1. Kluci to mají lepší seriálu My holky z městečka.
11.10.2016Martin600 nalezl lokaci místa natáčení Nároží Rendina domu z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
11.10.2016Martin600 okomentoval místo natáčení Rendino okno z epizody 3. Bajo trio seriálu My holky z městečka.
11.10.2016Martin600 nalezl lokaci místa natáčení v Rendinom dome z epizody 3. Bajo trio seriálu My holky z městečka.
11.10.2016Martin600 nalezl lokaci místa natáčení V Rendině domě z epizody 3. Bajo trio seriálu My holky z městečka.
9.4.2016petrp nalezl lokaci místa natáčení na ceste z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
8.4.2016petrp nalezl lokaci místa natáčení Ve vesnici z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
3.3.2016jureff vložil reálnou fotografii k místu natáčení JZD z epizody 8. Co s Broňou seriálu My holky z městečka.
3.3.2016jureff vložil reálnou fotografii k místu natáčení výjazd z mestečka z epizody 8. Co s Broňou seriálu My holky z městečka.
26.1.2016Ivan18 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Výpadovka z Brna z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
16.1.2016Ivan18 vložil reálnou fotografii k místu natáčení pri pumpe z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
16.1.2016Ivan18 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Benzínka z epizody 7. Rendin velký den seriálu My holky z městečka.
15.12.2014Fráňa nalezl lokaci místa natáčení Rendino okno z epizody 3. Bajo trio seriálu My holky z městečka.
1.1.2014xlukas.cz nalezl lokaci místa natáčení dvor u Chmelových z epizody 9. Svatba seriálu My holky z městečka.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.23