Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Život na zámku

Život na zámku Život na zámku Heureka Život na zámku
Život na zámku

Detail filmu

Děj filmu či seriálu

ozzy

Rodina Králů se tísní v malém bytě na pokraji okresního městečka. V době, kdy hledají větší bydlení, se z čista jasna objeví dávný milenec babičky Králové a otec Přemysla, který rodině odkáže zámeček 40 + 1. (Ozzy)

Místa natáčení

Seriálové Hradiště v skutočnosti predstavovalo mesto Kolín. V úvode jednotlivých dielov sa objavovali zábery na Kolín predovšetkým z nábrežia Brankovickej ul. ale i z Horního ostrova, Podskalského nábř. či veže katedrály sv. Bartoloměje. V úvode ďalších dielov sa objavujú aj panorámy Prahy snímané z Palackého mosta, Letenských sadov, Novotného lávky i Saifertovej ul.. Objavujú sa tu i zábery Václavského nám.
V samotnom Kolíne sa točilo predovšetkým na Karlovom nám. ako i v priľahlých ul. Pražská (kníhkupectvo, kde pracovala Radka), Kouřimská, Kutnohorská 106 (notárstvo dr. Kubra). V ul. Karolíny Světlé 138 bola prvá Králova ordinácia, pri čp. 151 reštaurácia odkiaľ videla Simona vychádzať otca s Renátou, v ul. Na Hradbách 128 potom Simona nabúrala do sudov. V záberoch sa objavujú aj ul. v blízkosti katedrály sv. Bartoloměje Brandlova, Parléřova a Karlova. Park, kde chodila predovšetkým babička Králová s Vaňkom, ale i Simona s dcérkou je v skutočnosti Komenského park v Kolíne. Nemocnica, v Hradišti sa nachádza tiež v Kolíne na Žižkovej ul. 146. Aj divadlo, kde pracoval režisér Krch nájdete v Kolíne na Smetanovej ul. 557. Hotel, kde boli ubytovaný Esperková so synom sa nachádza na ul. Na Petříne 991 v Kolíne. Seriálová stanica v Hradišti sa však už v Kolíne nenachádza. V skutočnosti sa točilo na stanici Praha-Hostivař. Aj ďalšie z ústredných miest deja by ste hľadali v Kolíne márne. Gymnázium, kde učila Králová sa nachádza v Prahe na ul. U Libeňského zámku 1. Oproti gymnáziu čp. 2 sa nachádzala terasa reštaurácie, kde sa Král stretol so svojím dávnym kamarátom z vojny i kde Otakar oznámil matke, že chce zostať pri vojsku. Katedra medicíny, kde študoval Otakar sa nachádza v ul. U nemocnice 3 v Prahe, aj internát kde bývala Simona počas štúdia žurnalistiky sa nachádza v Prahe na Koněvovej 198. Seriálová fakulta žurnalistiky sa nachádzala na Smetanovom nábř. 995/6. Na Smetanovom nábr. čp. 329/18 sa nachádza i reštaurácia kde sa Král po atestácií stretol so Simonou i Nový so svojou bývalou ženou. Námestie, kde dostala Králová na auto policajnú papuču za zlé parkovanie nájdete v Prahe na nám. Jana Palacha. Dom Nového matky zase nájdete na Janáčkovom nábř. 84/9. Z pražských turisticky vychytených lokalít sa točilo na Staroměstskom nám. (kde dal redaktor Douša Simone tip na Nového, ktorý chce vysťahovať nájomníkov), Karlovom moste (kde Jindro maľoval Simonu), Alšovom nábř. (kde mala Simona rande s Novým). Ďalším z ústredných miest deja bol zámok Roztež, ktorý predstavoval Králových zdedený zámok Temniště. Časť interiérov sa točila ale na zámku Jemniště. Kliniku Polaris, kde dostal Král ponuku pracovať ako primár si zahral Hloubětínský zámok v Prahe-Hloubětíně. Nemocnicu, kde odiezli Nového po incidente s Králom predstavovala Fakultná nemocnica Královské Vinohrady v Prahe. Domov dôchodcov, kde odišla bývať Andulka Šafářová po smrti manžela sa nachádza vo Vojkove čp. 1. Vo Vojkove sa točilo i na námestí (hostinec, pošta) a v kostole sv. Jakuba i miestnej fare.

7.1.2024kacer57 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Náměstí z epizody 13. Čtyřicet plus jedna seriálu Život na zámku.
10.9.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pešákov statok z epizody 45. Sadra seriálu Život na zámku.
10.9.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pešákov statok z epizody 46. Všechno je jinak seriálu Život na zámku.
10.9.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení konská farma z epizody 28. Soud seriálu Život na zámku.
3.9.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení reklamná agentúra Prim z epizody 16. U konce s dechem seriálu Život na zámku.
15.6.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení Novákovej dom z epizody 38. Primář seriálu Život na zámku.
15.6.2023Steev vložil reálnou fotografii k místu natáčení ulica pred Novákovej domom z epizody 38. Primář seriálu Život na zámku.
21.3.2022Ladislav2 vložil reálnou fotografii k místu natáčení škôlka z epizody 22. Neposkvrnené početí seriálu Život na zámku.
25.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení vila Hruškových z epizody 9. Facka seriálu Život na zámku.
25.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení cesta pri Hruškových vile z epizody 8. Klíční kost seriálu Život na zámku.
25.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení vila Hruškových z epizody 8. Klíční kost seriálu Život na zámku.
25.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení potraviny z epizody 24. Host do domu seriálu Život na zámku.
25.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Halámkových dom z epizody 12. Závět seriálu Život na zámku.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení študentský internát z epizody 27. Brácha seriálu Život na zámku.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení pri autobusovej zastávke z epizody 47. Rozchod seriálu Život na zámku.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Králových nový dom z epizody 39. Kolaudace seriálu Život na zámku.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Králových vila z epizody 48. Deštník seriálu Život na zámku.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení ulica pri Královej vile z epizody 41. Zkouška seriálu Život na zámku.
14.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení klinika Polaris z epizody 34. Zánět seriálu Život na zámku.
14.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Kostelní ul. z epizody 37. Období deštů seriálu Život na zámku.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.24