Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

caukys

Veselá pohádka s písničkami o kouzlech a zamotaném pátrání po zmizelém baronovi. Stačila jedna malicherná hádka, trocha roztržitosti a paní Valentýna z knížecího rodu Rybenských omylem začarovala svého snoubence barona Lumíra Mokřenského do podoby osla. Takový malér je ovšem třeba utajit, zvlášť, když Valentýna nemá potuchy, jak kouzlo zvrátit. Raději dovolí, aby si všichni mysleli, že jí Lumír před svatbou utekl a že osla chová jako domácího mazlíčka. Valentýnin bratr kníže Lev zuří, neboť plánovaným sňatkem mělo konečně dojít k naplnění jeho celoživotního snu: propojení rybníčků Mokřenských a Rybenských v jeden velikánský chovný rybník! Proto záhy nabídne ruku své dcery Adélky Lumírovu bratrovi baronu Rudolfovi. Adélka se však před časem zamilovala do sympatického cizince Eduarda a on její city nadšeně opětuje bez ohledu na jazykovou bariéru. Kníže Lev má však oči všude a nepřipustí, aby mu nějaký přivandrovalý frajírek mařil velkolepé rybníkářské plány: Adélka si musí vzít Rudolfa a basta! Eduarda taková zpráva samozřejmě nepotěší a ve zlosti se s Adélkou rozejde. Tetičce Valentýně tak přibývá jedna starost za druhou. Zatímco se snažila pomoci mladé dvojici a uchlácholit knížete Lva, zmizel její milovaný osel neznámo kam. A jakoby toho nebylo dost, neodbytný všetečný Rudolf vytrvale slídí po stopách svého bratra Lumíra v místě jeho posledního známého pobytu – tedy na zámku Rybenských. Navíc už netrvá na sňatku s Adélkou, ale začal projevovat nevítanou přízeň právě ustarané Valentýně! Takový zmatek snad nedokáže vyřešit ani s pomocí kouzel… (oficiální text distributora)

Místa natáčení:
Zámek Dětenice a Hořovice.

30.1.2024kacer57 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zámek z filmu Kouzelná tetička Valentýna.
12.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Altán v zahradě z filmu Kouzelná tetička Valentýna.
12.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zahrada z filmu Kouzelná tetička Valentýna.
12.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Rozcvička v zahradě z filmu Kouzelná tetička Valentýna.
4.1.2015adajezevec vložila reálnou fotografii k místu natáčení Rozcvička v zahradě z filmu Kouzelná tetička Valentýna.
4.1.2015adajezevec vložila reálnou fotografii k místu natáčení Zámek z filmu Kouzelná tetička Valentýna.
3.2.2012jendaharmonika vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zámek z filmu Kouzelná tetička Valentýna.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.56