Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

caukys

Na sklonku 50. let se vynořilo několik filmů, které se snažily ve věrohodnějších obrysech postihnout dobové reálie a osudy úplně všedních lidí. Režisér Zbyněk Brynych si povšiml nejen zavrhlé dlažby ulic a oprýskaných domovních fasád ve staré žižkovské zástavbě, ale také nahlédl, jakkoli poplaten melodramatu, do soukromí jednotlivých hrdinů. Posuďte sami: hlavní hrdinové se do sebe zahledí, ale ona si přesto udržuje zřetelný odstup. Muž dlouho netuší, že skutečnou příčinou je stud: žena tají, že za svobodna porodila dítě. Pro věrohodné postižení reálií i nevtíravé vypravěčství, poučené soudobými evropskými trendy, rádi odpustíme i notně kýčovitou milostnou zápletku. (oficiální text distributora)

Místa natáčení:
Praha Žižkov - Tachovské nám., ulice Koněvova, Husitská ul., Seifertova ul., Řehořova ul., Trocnovská ul. a ul. K Červenému dvoru. Křižovatka Bulhar a Památník na Vítkově.

21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Zábradlí z filmu Žižkovská romance.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Tramvaj z filmu Žižkovská romance.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení U tunelu z filmu Žižkovská romance.
21.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Před domem z filmu Žižkovská romance.
28.12.2012Sammys nalezl lokaci místa natáčení Město z filmu Žižkovská romance.
28.12.2012Sammys nalezl lokaci místa natáčení Garáž z filmu Žižkovská romance.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.1