Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

jised

Jana Hlaváčová v roli policistky vyšetřuje krádež šperků a zároveň vraždu jejich majitelky.

ladak1

Srdíčko, název detektivky, má v tomto případě dvojí význam: je to zlatý starožitný šperk srdcovitého tvaru, který je doličným předmětem pátrání, a jde i o nemocné srdce paní Máří. Smrt ženy, která trpěla srdeční slabostí, nebyla přirozená, žena byla zavražděna. Matouš, syn mrtvé se zhroutil, její o dvacet let mladší sestra Magdalena na tom není o moc lépe. Případ vyšetřuje kriminalistka - žena, která má po rozvodu sama starosti o dospívajícího syna. Zavražděná žena měla po otci zlatníkovi ukrytou šperkovnici a tak se vyšetřování nejprve soustřeďuje na krádež zlatých šperků. V podezření je také synova přítelkyně Carmen, která údajně dostala šperk ve tvaru srdíčka od zavražděné Máří. A Magdalena má tajemného a šaramantního přítele. Známého sňatkového podvodníka.(oficiální text distributora)

17.9.2023Ferdulka vložila reálnou fotografii k místu natáčení Betlém z filmu Srdíčko.
1.4.2019jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Hřbitovní zeď z filmu Srdíčko.
1.4.2019jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Sanitka z filmu Srdíčko.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.37