Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

kacer57

Lékařka, doktorka Adéla Neradová propadla touze odhalit nějakého zločince a stát se jakýmsi Sherlockem Holmesem v sukních. Nevděčná role jejího dr. Watsona připadla manželovi Petrovi, profesionálnímu fotografovi, který jí pomáhá s případy, do nichž se zapletla, ale většinou všechno poplete. Ty případy byly tři. K prvnímu, nazvanému Suvenýr z Paříže, se paní Adéla dostala, když se společně s manželem vracela ze zájezdu do Paříže. Cestou někdo přepadl jejich spolucestujícího dr. Přikryla a vzápětí se na scéně objevil major české kriminálky Bušek, který zabránil, aby se Adéla napila koňaku, který jí nabídl manžel. V lahvích totiž nebyl alkohol, ale lučavka královská s několika kilogramy rozpuštěného zlata, které se kdosi touto cestou pokoušel propašovat přes hranice. S pomocí paní Adély se Buškovi sice podaří pachatele odhalit, ale zdaleka to není jeho poslední setkání s nadšenou amatérskou detektivkou. Další setkání ho čeká v povídce Smrt za slunovratu, kde se Adéla s manželem připlete k podivné a podle všeho násilné smrti bývalého cirkusového klauna Krystla, který se v Prokopském údolí pokoušel najít poklad. Přestože Petr najde několik lidí, kteří se s Krystlem neměli rádi, Adéla nakonec odhalí, co se skutečně stalo. Ve třetím příběhu se Adéla zaplete do případu domnělé vraždy v pouťové atrakci strašidelný zámek, aby nakonec zjistila a pomohla majoru Buškovi odhalit pachatele docela jiného zločinu... (oficiální text distributora)

24.1.2023Tomáš Slach vložil reálnou fotografii k místu natáčení Nádraží v Paříži z filmu Aféry mé ženy.
4.1.2023Místo natáčení ulica z filmu Aféry mé ženy bylo okomentováno.
20.8.2017jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Vyšetřování 1 z filmu Aféry mé ženy.
30.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení pod Děvínem 2 z filmu Aféry mé ženy.
28.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení Krystlov dom z filmu Aféry mé ženy.
28.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení archeologické nálezisko pod Děvínom z filmu Aféry mé ženy.
26.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení pod Děvínem z filmu Aféry mé ženy.
24.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení na Děvíne z filmu Aféry mé ženy.
24.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení ulica z filmu Aféry mé ženy.
24.6.2014Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení U závor z filmu Aféry mé ženy.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.96