Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

Holoubek

Kameňák 2, inspirovaný opět známými i méně známými kamennými vtipy (režisérovi Zdeňkovi Troškovi se jich od diváků sešlo na neuvěřitelných šedesát tisíc!) přímo navazuje na první díl, který končí vytrysknutím modrého erektivního pramene ze skály na zámku v Kameňákově. Zázračný vliv modrého pramene na potenci způsobí v městečku nebývalý poprask a jeho blahodárnou sílu okusí i stará Kropáčková. Jak náhle se však pramen objevil, tak i zmizel. Ale zmizel opravdu? A kam? To ví nejlépe zákeřná babka Kropáčková, která se v druhém dílu stává postrachem mladých mužů v městečku. Ti končí na policejní stanici coby oběti znásilnění a následně pak v péči doktorky Heleny na psychiatrii. Na policejním náčelníkovi Pepovi Novákovi je, aby tyto neuvěřitelné události vyšetřil, tím spíš, že oběťmi chtivé babky se stávají i jeho podřízení. Zmizení modrého pramene lukrativního předmětu podnikání nedá spát ani místním mafiánům. Všechny stopy vedou neomylně do domku Kropáčkové v podzámčí. (Oficiální text distributora)

5.3.2022DrKluge okomentoval místo natáčení Kohn koupil chřestýše z filmu Kameňák 2.
27.2.2019DrKluge vložil místo natáčení Kohn koupil chřestýše k filmu Kameňák 2.
22.9.2017vimmer213 nalezl lokaci místa natáčení domek starý Kropáčkový z filmu Kameňák 2.
20.3.2017pitlik nalezl lokaci místa natáčení vyfasovaná vila z filmu Kameňák 2.
25.1.2015DrKluge vložil místo natáčení vyfasovaná vila k filmu Kameňák 2.
25.1.2015DrKluge vložil místo natáčení domek starý Kropáčkový k filmu Kameňák 2.
6.3.2013Felly nalezl lokaci místa natáčení U řeky z filmu Kameňák 2.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 2