Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

webovky

Jack Rozparovač - na podzim roku 1888 napáchal pět odporných rituálních vražd. Nikdy ho nechytli. Režiséři filmu, dvojčata Allen a Albert Hughesovi sami k filmu prohlašují: Allen: "Oběti Jacka Rozparovače nebyly polidštěny. Chceme jim vdechnout život. To nebyly jenom oběti. Byly to lidské bytosti". Albert: "Velmi nás láká použít známý a legendou opředený příběh a použít svou představivost, abychom mu dali jiný rozměr".(oficiální text distributora)

Špinavé, nevlídné uličky Londýna roku 1888 - drogy, prostituce, alkoholismus i pouliční zločin. Pět zbídačených prostitutek zasáhne první rána. Tělo jedné z nich je nalezeno v tratolišti krve s podříznutým krkem. Londýnem obchází strašidlo Jacka Rozparovače. Životem zmítaný inspektor Fred Abberline (Johnny Depp) přežívá den za dnem pomocí opia, aby zaplašil trýznivé vzpomínky na ztrátu ženy a dítěte. Dostane na starost vyšetřování hrůzné vraždy. Avšak brutální vrah pokračuje v děsivém rituálu. Přítelkyně zavražděné, Mary Kelly (Heather Graham) ze strachu, že ji mladý inspektor chce jen zneužít jako většina mužů, odmítá spolupracovat. Jeho upřímnost a zdvořilost však nakonec prolomí její nedůvěru. Svěří se mu se svou touhou vrátit se do Irska, kde vyrůstala jako malá holčička. Inspektorovi pomáhá v nesnadném vyšetřování impozantní seržant Godley (Robbie Coltrane), který je mu oporou i v osobním životě. Nitky vyšetřování vedou k vrahovi s chirurgickou zručností. Abberline dochází k závěru, že vraždy jsou součástí výhružného spiknutí Řádu svobodných zednářů, kteří jsou dirigováni za samého královského dvora.

13.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Pasování z filmu Z pekla.
13.12.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Ulice z filmu Z pekla.
26.7.2016lioness2 vložila reálnou fotografii k místu natáčení Zahrada z filmu Z pekla.
20.2.2016honajz vložil reálnou fotografii k místu natáčení Londýnská královská nemocnice z filmu Z pekla.
16.8.2015webovky vložil film Z pekla.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.43