Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

omikron

Kdo ví, jak se stalo, že si Kája Berka na návštěvu k dědečkovi a babičce do Ružbachu zapomněl vzít s sebou pyžamo. Prababička mu ochotně půjčila noční košili po pradědečkovi, o němž se v rodině tradovalo, že byl směšný snílek a vynálezce nesmyslných předmětů. Jedině prababička pokládala svého zesnulého manžela, profesora na místním gymnáziu, za zneuznaného génia. Kája, poté, co prosnil noc v pradědečkově noční košili, dal babičce plně za pravdu. Nejenom, že zažil v pradědečkově vyučovací hodině výlet do pravěku, ale dozvěděl se tady důležitou informaci. Jeho starší bratr Radim, konstruktér velké automobilky, se už dávno trápí se svým vynálezem převratného významu. Pradědeček prozradí Kájovi, že na podobném vynálezu auta, které bude jezdit zadarmo a bez škodlivých zplodin, sám kdysi pracoval a důležitou dokumentaci zakopal na zahradě. (oficiální text distributora)

25.9.2023omikron okomentoval místo natáčení Kongres futurologů v Paříži z epizody Vlaštovko leť! seriálu Křeček v noční košili.
9.7.2022Místo natáčení Na motorce z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili bylo okomentováno.
27.1.2021lister134 okomentoval místo natáčení Na motorce 2 z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
21.8.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení pred potravinami z epizody Ukradený vynález seriálu Křeček v noční košili.
21.8.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení Budka z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
21.8.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení Alice stopuje z epizody Vlaštovko leť! seriálu Křeček v noční košili.
21.8.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení Fontána z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
21.8.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení na schodoch z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
21.8.2020Dadanek vložila reálnou fotografii k místu natáčení na námestí z epizody Sehnat noční košili seriálu Křeček v noční košili.
16.3.2020ales_j vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred vilou v Růžbachu z epizody Sehnat noční košili seriálu Křeček v noční košili.
14.8.2019petrdrexler nalezl(a) lokaci místa natáčení Vývojová dílna z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
14.8.2019petrdrexler nalezl(a) lokaci místa natáčení v konštrukčnom ústave 2 z epizody Sehnat noční košili seriálu Křeček v noční košili.
1.4.2018jised vložil reálnou fotografii k místu natáčení Budka z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
17.9.2017pbokr nalezl lokaci místa natáčení Neurologický institut z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
7.9.2017Kabonil vložil reálnou fotografii k místu natáčení Větší vila z epizody Sehnat noční košili seriálu Křeček v noční košili.
4.9.2017Kabonil nalezl lokaci místa natáčení Větší vila z epizody Sehnat noční košili seriálu Křeček v noční košili.
4.9.2017Kabonil nalezl lokaci místa natáčení Vila v Ružbachu z epizody Ukradený vynález seriálu Křeček v noční košili.
3.9.2017pbokr nalezl lokaci místa natáčení Fontána z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.
3.9.2017pbokr nalezl lokaci místa natáčení Na motorce 2 z epizody Velká akce začíná seriálu Křeček v noční košili.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.43