Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

Brusko

Francouzsko-český film o prokletí lásky a tajemném objevu neviditelnosti na motivy Julese Verna. Příběh začíná v Paříži. Inženýr Marc-Antoine, se chystá na svatbu svého bratra Adriana do Prahy, když tu se kolem něj začínají dít zvláštní věci. Zpívající cikán záhadně zmizí z lodi, tajemný stařec se zjevuje a zase mizí. A právě při jeho hledání inženýr náhodou narazí na tajemného tkalce Viléma Storitze. V zahradě za oknem v jeho domě uvidí krásnou dívku. Vilém tvrdí, že je to jeho nevěsta. A pak, když se inženýr setká se svým bratrem Adrianem, uvidí jeho nástávající, jejíž obličej se mu hluboce vryl do paměti... Tajemný vynálezce, který vládne zvláštními schopnostmi, sleduje vzdálené výjevy a umí se stát neviditelným, láska dvou mužů k jedné ženě, magická Praha a Verneův svět, předvídající technické vynálezy dneška, to vše vás okouzlí. A ještě jedna dramatická okolnost provází tento film. Jeho kopie byla v době normalizace zničena a tak se v 90. letech podařilo získat kopii francouzskou, kterou nadabovali herci znova. Bohužel ne všichni byli v tu dobu ještě naživu, takže party M. Růžka, J. Hlinomaze a M. Nedbala musely být namluveny jinými herci.(oficiální text distributora)

12.11.2017Brusko vložil místo natáčení Martha Roderich stojí u domu Wilhelma Storitze k filmu Tajemství Viléma Storitze.
9.11.2017Brusko vložil místo natáčení Hermann utíká od Marc-Antoina - 2 k filmu Tajemství Viléma Storitze.
8.11.2017Brusko vložil místo natáčení Mark-Antoine sleduje Hermanna k filmu Tajemství Viléma Storitze.
8.11.2017Brusko vložil reálnou fotografii k místu natáčení Mark-Antoine sleduje Hermanna na jižní straně Karlova mostu z filmu Tajemství Viléma Storitze.
8.11.2017Brusko vložil místo natáčení Mark-Antoine sleduje Hermanna na jižní straně Karlova mostu k filmu Tajemství Viléma Storitze.
7.11.2017Brusko vložil reálnou fotografii k místu natáčení Mark-Antoine přijde do Prahy z filmu Tajemství Viléma Storitze.
7.11.2017Brusko vložil místo natáčení Mark-Antoine přijde do Prahy k filmu Tajemství Viléma Storitze.
5.11.2017Brusko vložil film Tajemství Viléma Storitze.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.42