Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Video

Děj filmu či seriálu

trempík

Dějová linka rodinné ságy se odehrává mezi podzimem 1930 až létem 1931. Třináct nových dílů přinese kriminální zápletky nebo milostný trojúhelník. Nástrahám doby se musí přizpůsobit i rodina Valentů, která musí držet pohromadě více, než kdy jindy, ačkoli okolnosti tomu nejsou nakloněny. Irena (Katarina Šafaříková) si zvyká na novou roli manželky, ale stále je k Hansi von Lippimu (Stanislav Majer) chladná. On je chápavý, nespěchá na ni. Vladimír (Ján Koleník) se opět sbližuje s Magdalénou (Veronika Arichteva), jejich děti si rozumějí. S bratrem Jaroslavem (Jiří Vyorálek) ale nemluví, viní ho a Marii (Kristýna Boková) ze smrti Kláry (Markéta Plánková). Eliška (Brigita Cmuntová) končí studium medicíny, s Vojtou (Bořek Joura) prožívají šťastné manželství. Jaroslav rozkol v rodině nese špatně. Marie se snaží být srdcem domu, ale ona sama je příčinou svárů, takže posadit všechny znovu k jednomu stolu se jí nedaří. Stojaté vody ale rozčeří Vladimír, který se přiotráví jedovatým alkoholem.Tvůrci se nechali inspirovat reáliemi počátku třicátých let dvacátého století. Zajímalo je vztahové napětí mezi tělovýchovnými spolky Sokolů a německých Turnerů i sílící taneční éra swingu. Rodinnou vilu v Podolí obývá hlavně Jaroslav Valenta s Marií a jeho nejmladším bratrem Freddym. Je tedy poměrně komplikované dát rodinu dohromady. Jaroslav se o to ale snaží a v tomto duchu se nese celá řada. (Česká televize)

5.9.2023Epizoda 13. díl seriálu První republika III byla okomentována.
19.8.2023trempík okomentoval místo natáčení Panenské Břežany z epizody 4. díl seriálu První republika III.
19.8.2023trempík nalezl lokaci místa natáčení Profesor Gregor z epizody 2. díl seriálu První republika III.
19.8.2023trempík nalezl lokaci místa natáčení Operace Jana Andrleho z epizody 2. díl seriálu První republika III.
19.8.2023trempík nalezl lokaci místa natáčení Operace Jana Andrleho II z epizody 2. díl seriálu První republika III.
19.8.2023trempík vložil reálnou fotografii k místu natáčení Valenta Vehicles z epizody 1. díl seriálu První republika III.
2.8.2022petr.sekal.5 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Lihovarský mistr z epizody 2. díl seriálu První republika III.
2.8.2022petr.sekal.5 vložil reálnou fotografii k místu natáčení Škvorův lihovar z epizody 2. díl seriálu První republika III.
14.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení V parku z epizody 2. díl seriálu První republika III.
14.6.2022vv vložil reálnou fotografii k místu natáčení Lippiho panství z epizody 10. díl seriálu První republika III.
11.11.2018loxi nalezl lokaci místa natáčení Policejní ředitelství Praha z epizody 2. díl seriálu První republika III.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.4