Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

yurasch

Na zámku Morrisville kdesi ve staré dobré Anglii se chystá svatba. Ctihodný sir Hanibal Morris si bere krásnou Clarence Hamiltonovou. Aby vše proběhlo jak má, je k obřadu vyslán zástupce Scotland Yardu komisař Branby, za tisk přijíždí pověstný Alan Pinkerton. Nikdo netuší, že příležitosti chce využít ještě někdo další - právě uprchlý nebezpečný zločinec Manuel Díaz, zároveň tajný manžel lady Clarence se vloudí na zámek. Záhy po obřadu začne kdosi usilovat siru Hanibalovi o život, podezření padá i na novomanželku. Když z vzduchotěsně uzavřené místnosti sir Morris napřed zmizí a později se objeví mrtvý na témže místě, zapojí se do dosud těžkopádného vyšetřování Scotland Yardu i pinkerton. A nedosti na tom, na scéně se objevuje i záhadný fantom, který se maskován zjevuje na různých místech tajuplného zámku prošpikovaného tajnými chodbami. Zktaťme to - nakonec vše dobře dopadne. Sir Hanibal Morris je mrtev jen zdánlivě, zlovolný Manuel navždy hyne rukou Pinkertonovou, následují další šťastná odhalení a chystá se ještě jedna svatba... A fantom? To je přece jakési Morrisovo druhé já. Celý příběh této skvělé "muzikálové" parodie na nejrůznější šestákové románky je zarámován do zvláštního prostředí. Vlastně si jej čte nepříliš vytížený člen operního orchestru při produkci Bizetovy Carmen.

Místa natáčení:

Film Fantom Morrisvillu se odehrává především v Praze.

15.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení U zámečku z filmu Fantom Morrisvillu.
15.10.2021roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení Brána z filmu Fantom Morrisvillu.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.03