Zvládneme to zaplatit pane Lorenc?

S vaším aktivovaným Adblockerem to bohužel nezvládneme. To máte: redaktoři, programátoři, mobilní aplikace, provoz serveru, domény... a reklamy jsou naším jediným zdrojem příjmů.

Děkujeme, že naše úsilí podpoříte zařazením Filmových míst mezi neblokované weby.

Menu

Děj filmu či seriálu

PC

Ing. Vít Dolejš (Luděk Sobota) pracuje v podzemí Národného divadla, kde skúma baktérie. Do Prahy prilieta jeho dedko z Ameriky (Jára Kohout), ktorý získal v reštitúcií hotel v Karlových Varoch. Reštitúcie ale nedopadnú dobre pre Vitouška. Národné divadlo získajú mníšky, ktoré ho prepustia. Z domu, v ktorom býval, jeho bývalí spolužiak Bosák (Roman Skamene), urobí kasíno. Vitouška spraví čašníkom. Čoskoro ho ale prepustí. Vitoušek si spomenie na svojho dedka a zavolá mu do Karlových Varov. Dozvie sa však smutnú správu, že jeho dedko zomrel. Vitoušek zdedil po ňom hotel, o ktorý ho chce pripraviť Bosák, i súčasný riaditeľ hotela Křiváček (Jan Přeučil). To sa im skoro podarí, keď unesú Vitouškovu priateľku Alicu (Simona Chytrová) a pustia ju, až keď im podpíše zmluvu o predaji hotela v ich prospech. Navyše ich uväznia v skladoch Becherovky, aby mohli prevziať 5 miliónov dolárov, od riaditeľa americkej spoločnosti, ktorý ho má vo Varoch odovzdať majiteľovi hotela. Vitouškovi i Alici sa podarí včas zo skladu dostať a prísť do hotela, kde sa pri slávnostnom odovzdávaní šeku zistí, že v zmluve napísal Vitoušek zlý dátum, a preto je neplatná a majiteľom hotela je teda on. Navyše do hotela prichádza za Bosákom ruská mafia, ktorej dlží peniaze a Bosák s radšej udá polícií. O rok neskôr prichádza Vitoušek do väzenia, kde si Bosák so svojimi spoločníkmi odpykáva trest. Vitoušek chce z väzenia urobiť šesťhviezdičkový hotel. Cestou z väzenia volá už svojej žene Alici, ktorú ale neopustila hráčska vášeň a namiesto u kaderníka odletela do kasína v Paríži. (PC)

Miesta natáčania:
Film sa točil v Prahe v Národním divadle, hotely Diplomat, nemocnici na Homolce a ruzyňskom letisku, v motoreste Na plůtku v Doksoch, kláštore vo Svatom Jane pod Skálou, na zámku Liblice a v uliciach Karlových Varov ako aj v hoteloch Richmond a Dvořák. 

15.4.2023roze vložil reálnou fotografii k místu natáčení bufet z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
5.10.2022jircu vložil reálnou fotografii k místu natáčení slávnosná sála z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
10.7.2020Staročech vložil reálnou fotografii k místu natáčení Most z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
4.8.2017Sarapatka vložil reálnou fotografii k místu natáčení vila dr. Wagnera z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
19.4.2017Josef Křehnáč vložil reálnou fotografii k místu natáčení na ceste 2 z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
28.2.2017roman70 vložil reálnou fotografii k místu natáčení nad jamou z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
28.2.2017roman70 vložil reálnou fotografii k místu natáčení pred herňou z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
5.2.2017jung nalezl lokaci místa natáčení benzínová pumpa z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
20.8.2016hradim vložil reálnou fotografii k místu natáčení sála v hoteli Richmond z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
6.8.2016hradim nalezl lokaci místa natáčení chodba v hoteli Richmond z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
6.8.2016hradim vložil reálnou fotografii k místu natáčení chodba v hoteli Richmond z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
4.12.201412jirka vložil reálnou fotografii k místu natáčení väzenie z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
7.7.2013czmirek vložil reálnou fotografii k místu natáčení bufet z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
3.3.2012Tomáš B. vložil reálnou fotografii k místu natáčení parkovisko na letisku z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
3.3.2012Tomáš B. vložil reálnou fotografii k místu natáčení príletová hala z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.
3.3.2012Tomáš B. vložil reálnou fotografii k místu natáčení hala na letisku z filmu Ještě větší blbec, než jsme doufali.

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 1.07