Menu

Informace o herci či režisérovi

Ondřej Bauer

Ondřej Bauer se narodil v roce 1984 v Přílepích u Holešova. V roce 2004 odmaturoval na Konzervatoři v Brně a následně v letech 2004-2008 studoval na pražské DAMU katedru alternativního a loutkového divadla u Jana Borny a Ivana Rajmonta. Od roku 2008 je stálým hostem Divadla Minor, v roce 2010 nastoupil do Divadla VOSTO5, dále spolupracuje také s Divadlem 100 opic a je stálým hostem činohry Národního divadla.

Mimo divadlo je také jedním z frontmanů hudební skupiny Kašpárek v rohlíku. Dále zpívá ve ska-core skupině Mimoritmus a v akusticky-punkové kapele Žilou. S Divadlem VOSTO5 hraje a zpívá ve skupině Snaha.

Účinkoval v několika seriálech - Neviditelní, Případy 1. oddělení, Četnické humoresky, Trapný padesátky, Dáma a Král, Strážmistr Topinka, Poldové a nemluvně, Pan profesor nebo Hvězdy nad hlavou. Dosud se objevil ve filmech Rozkoš (mladý režisér), 8 hlav šílenství (dozorce v lágru) a Teroristka (měřič hluku). V historickém snímku ČT Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře, připomínající 400. výročí pražské defenestrace, která odstartovala třicetiletou válku, ztvárnil roli Jáchyma Ondřeje Šlika, jednoho z popravených vůdců povstání při Staroměstské exekuci dne 21. června 1621.

Upozornění

Tato mapa slouží pouze k náhledu. Pro podrobnější mapu se prosím zaregistrujte a následně přihlaste.

Všechny záběry mají fotografii
Některé ze záběrů nejsou zatím vyfoceny
Toto filmové místo čeká na vyfocení
Reprezentují shluky míst

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

Milsn

Hodnocení: 145835

Mé filmy a seriály (13)

Moje místa (1682)

Mé nálezy (1880)

Vyfotil jsem (12948)

Nejaktivnější uživatelé

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.86