Menu

Informace o herci či režisérovi

Jiří Mádl

Jiří Mádl je český herec a začínající režisér. Narodil se 23. řína 1986 v Českých Budějovicích. V roce 2009 absolvoval na Univerzitě J. A. Komenského obor Sociální a masová komunikace. Hrál často v mládežnických divadlech a v Jihočeském divadle. Rád píše scénáře a divadelní hry.

Do roku 2003 hrál hokej, ale potom si zlomil ruku a přihlásil se na casting k filmu Snowboarďáci. Bláznivá komedie o tom, jak dva kluci (hrál s Vojtěchem Kotkem) hledají přítelkyni, mu přinesla obrovský úspěch. Následovali podobně ladění Rafťáci. Po těchto teenagerovských komediích hrál ve filmu Po hlavě do prdele. Další film Ro(c)k podvraťáků navazuje na úspěšné komedie pro mladé. Hrál roli Vaška v komedii Poledňákové Jak se krotí krokodýli. Měl roli i v pohádkové komedii Škola ve mlejně.

Velký ohlas měl film Gympl, tentokrát hořce laděný. Zajímavým filmem byly Děti noci a drama Bathory. Prince si zahrál v pohádce Peklo s princeznou. Následovaly filmy jako Ulovit miliardáře, muzikálová komedie V peřině, historické drama Borgia. Hlavní roli Adama získal v historickém dramatu Konfident.

Roku 2012 se proslavil v komedii Probudím se včera, která vypráví o muži, který se vrátil v čase do svých studentských let a touží získat krásnou spolužačku Elišku. Hrál ještě v Čtyřech sluncích a Colette.

Režisérská kariéra Jiřího Mádla začala v roce 2014 filmem Pojedeme k moři.

Upozornění

Tato mapa slouží pouze k náhledu. Pro podrobnější mapu se prosím zaregistrujte a následně přihlaste.

Všechny záběry mají fotografii
Některé ze záběrů nejsou zatím vyfoceny
Toto filmové místo čeká na vyfocení
Reprezentují shluky míst

Nejnavštěvovanější filmy:

Vyhledávání

Filmová místa do kapsy

Nejčerstvější informace

peto1995

Hodnocení: 53356

Mé filmy a seriály (41)

Moje místa (5824)

Mé nálezy (3037)

Vyfotil jsem (0)

Nejaktivnější uživatelé

Nahlásit chybu | Autorská práva upravena licencí CC: Creative Commons License Filmová místa.cz 2006-2024 | Movieloci.com | Lieuxtournage.fr | Krásný Krámek | TH Shop | Paetrik | 0.7